fix navbar spacer

woensdag 24 juli 2013

De Zonstraat zwaait de zomer uit

Het straatfeest heeft een bescheiden positief saldo als resultaat. Genoeg om wat dranken en hapjes
van te betalen in ieder geval. Daarom is iedereen die heeft meegedaan aan het straatfeest uitgenodigd om op 22 september 2013 gezamenlijk de zomer uit te zwaaien met een hapje en een drankje.

1 opmerking:

 1. beste Teun,
  ik ben een oud bewoonster van nr 58, van '89 tot '94. In de tijd dat de straatvereniging werd opgericht. Toen was er nog niet zo veel te vinden over het vroege verleden. Ik heb toen wel interview gedaan met Theo bij de oude Heer van Capellle (een oorspronkelijke bewoner!). En me ingezet voor groenvoorziening (bollenplanten in de groenstrook achter de P-vakken)met Huub en `Theo. Na onze tijd zijn er mooiere hekken gekomen. Het is er zo heerlijk wonen. Een volkstuin bij de boerderij halverwege de straat, ingang Abstederdijk. Het voorjaarszonnetje met de buren delen met een kopje thee: na je werk aan de voorkant , omdat achter dat nog niet had. Soms mis ik de fijne tijd nog van toen als eind 20-er .
  Forse verbouwing toen met Gunter zelf gedaan en vond het leuk te zien dat veel nog intact is. Ik heb aangebeld, maar er werd niet open gedaan. Zou graag nog eens een kijkje willen nemen.Toevallig kwam nét ex Buum Leo aanlopen en hebben we snel 20 jr bijgepraat. Hij gaf me door dat ik op deze straat-site kon kijken.
  Wat leuk! 16e foto van 16. 2e huis Li, met kleine klapdakraam. Het huis zónder glas in lood, andere voortuin dan ik heb aangelegd :-) Blijkbaar zijn de huidige voorramen niet de oorspronkelijke van 1898... Een brede minstroom, geen auto's :-)
  Ik kom graag eens buurten op een straatfeest. Ik ken ook Iris van de rechterkant van de wasserij.
  vriendelijke groet
  Dorien vd Ster

  BeantwoordenVerwijderen